Світ
15 липня 2016
Прем'єр-міністр Чехії хоче напоумити депутата, що виступила проти усиновлення дітей гомосексуальними парами
Депутат вважає, що гей-лобі поступово вживає заходів з метою встановлення свого панування над групою з гетеросексуальною орієнтацією.
news-image

Прем'єр-міністр Чехії Богуслав Соботка має намір зустрітися з депутатом від очолюваної ним партії соціал-демократів Павлиною Нітровою через її висловлювання на адресу гомосексуалістів в ході обговорення законопроекту про усиновлення дітей одностатевими парами, так як вважає її слова неприйнятними, передає «Є!» із посиланням на Радіо Прага.

У прес-релізі, переданому агентству ЧТК, глава уряду зазначив, що з забобонами і нетерпимістю слід боротися, приводячи реальні аргументи, а не виключенням депутата з партії, до чого закликала соціал-демократ Міхаела Марксова-Томинова.

Нітрова, зокрема, заявила в нижній палаті парламенту, що гомосексуалісти в своїй більшості схильні до промискуітету, тобто безладних статевих зв'язків, надмірного вживання алкоголю і частіше за інших страждають на психічні розлади. За її словами, представники сексуальних меншин в наступний раз спробують узаконити секс з дітьми.

В ефірі Чеського радіо депутат також заявила, що гей-лобі поступово вживає заходів з метою встановлення свого панування над групою з гетеросексуальної орієнтацією.

Читайте також: Онищенко продав у Німеччині своїх елітних коней