Суспільство
27 липня 2016
Антифашисти Італії почали поширювати листівки «на підтримку жителів Донбасу»
Крім того, міжнародне бюро Центральної профспілки Італії висловило "підтримку народу Донбасу" на своєму офіційному сайті.
news-image

Члени т.зв. "Координаційного центру антифашистської України" в Італії почали поширювати серед жителів листівки на підтримку народу Донбасу. Про це повідомив представник Федерації профспілок "ЛНР" Андрій Кочетов, який перебуває в Італії на запрошення Центральної профспілки країни (USB), передає «Є!»

Під час зустрічі в Неаполі з представником "Координаційного центру антифашистської України" Кларою Стателло вона розповіла, що учасники антифашистського центру - і корінні італійці, і вихідці з України, які проживають в цій країні, - не можуть закривати очі на ті процеси, які проходять в Києві та в Донбасі після подій 2014 року, - зазначив Кочетов.

Він також повідомив, що про мету своєї антифашистської діяльності та підтримки жителів Донбасу учасники центру відкрито розповідають в поширюваних ними ж інформаційних листівках.

На підтримку українського народу і Донбасу, який протидіє київській хунті, комітети, колективи та антифашистські організації відразу ж мобілізувалися, організовуючи збір гуманітарної допомоги та поширення інформації. Один із прикладів - Антифашистський караван, організований "Бандою Бассотті ", першим італійським музичним гуртом, що приїхав на Донбас , - сказано в листівках.

Однією з головних задач координаційного центру в листівках названа "допомога робітникам і цивільним людям Донбасу, пряме і активне залучення робітниць і працівників, які приїхали звідти і проживають в Італії".
Крім того, міжнародне бюро Центрального профспілки Італії висловило підтримку "народу Донбасу" на своєму офіційному сайті.

Читайте також: В Уряді визначились з кандидатурою міністра охорони здоров'я України