Події
1 вересня 2016
На Київщині нетверезий співробітник СБУ скоїв ДТП
Вміст алкоголю у крові порушника складав 1,8 проміле.
news-image

Як сьогодні повідомили у поліції Київщини, 28 серпня о 12.16 на 60 кілометрі автодороги Київ–Харків водій, керуючи автомобілем «Honda CR-V» та рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керування та допустив зіткнення з автомобілем «Chevrolet Aveo», який рухався в попутному напрямку, передає «Є!»

Внаслідок ДТП обидва водії отримали травми, однак від госпіталізації відмовились.  

Винуватцем ДТП виявився 37-річний мешканець Києва – співробітник СБУ. Під час медичного освідування встановлено, що вміст алкоголю у його крові складає 1,8 проміле, - повідомили у відомстві.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.  

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.  

Наразі справа знаходиться у прокуратурі Бориспільського району.

Зазначимо, допустима норма алкоголю в крові - 0,2 проміле.

Читайте також: Слідчі київської поліції запропонували підозрюваному «відкупитися» від покарання за 10 тис гривень