Події
22 липня 2017
На Харківщині агресивний бик затоптав чоловіка: вбивці грозить смертна кара
Власник ферми згадує, що того дня 53-річний Сергій погнав худобу на пасовище, а бика лишив у хліві, однак той вирвався на волю.
news-image

Бик на смерть затоптав працівника ферми в селі Лісна Стінка на Харківщині. Власники худоби тепер міркують, що робити з агресивною твариною, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Власник ферми згадує, що того дня 53-річний Сергій погнав худобу на пасовище, а бика лишив у хліві, однак той вирвався на волю. 

"Я приїхав, дивлюся – ціпок лежить знятий. Він зняв його через голову і пішов туди, за ними", - розповів Андрій Назаров.

Коли пастух побачив бугая, що ув'язався за стадом, одразу почав дзвонити по допомогу. Але люди зарадити не встигли - тварина затоптала чоловіка. 

"Все це буквально п'ять хвилин – поки доїхали, вже таке горе сталося", - каже власник ферми.

 

Лише десятку міцних чоловіків вдалося повернути бика у корівник. Зараз бик Мишко у стійлі. Йому три роки, він важить 600 кілограмів та має дуже кепський характер. Саме через агресивність Мишка останні кілька місяців постійно прив'язували. Сільський голова, який багато років працював ветеринаром, припускає, що могло спровокувати напад. 

"Це непередбачувані тварини. Може, десь було не таке поводження з ним. Свою агресію він виявив тільки зараз", - каже Семен Чопко.

У поліції порушили кримінальне провадження. Люди в селі бояться, що за наслідками цього трагічного випадку ферму закриють.

"Цей Андрій Назаров – дуже хороший хлопець. Не дай Боже, щоби він постраждав, він там ні до чого", - каже місцева жителька Тетяна Кішай

Тим часом бика, який затоптав чоловіка, на фермі збираються пустити під ніж, адже побоюються, що він може знову напасти на людей. 

Читайте також: У Білорусі двоє ріелторів засуджені до смертної кари
Читайте також: У Києві 4-річний хлопчик вчадів у будинку через гру із сірниками (відео)