Війна
4 грудня 2017
Українські військові відбили напад бойовиків на Світлодарській дузі
Бойовики кинули на місці бою двох поранених та одного вбитого.
news-image

У понеділок, 4 грудня, диверсійно-розвідувальна група бойовиків здійснила напад на позиції українських військових на Світлодарській дузі. У підсумку зав’язалося бойове зіткнення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Нападники були зі складу 7-ї окремої мотострілецької бригади 2 Армійського корпусу 8 Армії Південного військового округу РФ.

Українські військові відбили напад диверсантів і змусили противника поспіхом відступити. Бойовики кинули на місці бою двох поранених та одного вбитого.

"Противник не припиняє ведення посиленої розвідки на Світлодарському напрямку. У тому числі залучає до виконання завдань ДРГ, метою яких можуть бути проведення провокацій, здійснення диверсій на об’єктах транспортної інфраструктури, у місцях скупчення цивільного населення для подальшого обвинувачення та дискредитації підрозділів ЗСУ. Виявлену загрозу локалізовано", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що протягом першого понеділка зими, 4 грудня, у зоні АТО на Донбасі бойовики дев'ять разів обстріляли позиції української армії – нікого не поранили. Російсько-окупаційні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України, зокрема й із озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення. 

Читайте також: Бойовики накривають бійців АТО вогнем із забороненої зброї: українські військові дають відсіч
Читайте також: Загострення ситуації на території зони АТО: один військовослужбовець загинув, трьох поранено