Суспільство
16 квітня 2018
На Харківщині господар зарубав сокирою «незручного» орендаря
Вбивця постане перед судом.
news-image

На Харківщині 59-річний чоловік, який здавав в оренду кімнату у власному будинку, вирішив позбутися свого орендаря, зарубавши його сокирою, передає «Є!» із посиланням на прес-службу прокуратури Харківської області.

Як розповів перший заступник керівника місцевої прокуратури Іван Єна,  відносини власника будинку з орендарем не склалися і господар хотів його виселити. Проте  підшукувати собі інше помешкання той не квапився і, за словами обвинувачуваного, поводився агресивно.  

"Черговий конфлікт між чоловіками виник на початку лютого цього року під час спільного застілля. Тоді господар вирішив позбутися незручного орендаря, та коли той заснув, кілька разів ударив його сокирою по голові. Більше того, щоб упевнитися у "результаті" він встромив йому ножа у шию. Від отриманих травм 45-річний чоловік помер на місці", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Наразі Вовчанський відділ Чугуївської місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за підозрою у вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України) квартировинаймача.

"Горе-орендодавцю" загрожує до 15 років позбавлення волі.  

Читайте також: Біля скандального гуртожитку на Обухівській влаштували стрілянину: є поранені