Світ
24 лютого 2015
Псакі пообіцяла продовжити свої виступи після переходу в Білий дім
Псакі покидає пост офіційного представника Держдепу США у зв'язку з виходом у декрет
news-image

Офіційний представник Держдепартаменту США Дженніфер Псакі заявила, що продовжить публічні виступи після переходу на нову посаду в Білий дім. Про це вона повідомила в ході брифінгу в понеділок, 23 лютого, передає Є! Єдність.інфо

Коли російський журналіст запитав, чи буде представник Держдепу виступати з новими заявами і далі, Псакі поцікавилася: «чи означає це, що ви нервуєте або ваш міністр закордонних справ нервує?». На повторне запитання вона відповіла ствердно. «Я впевнена, що так - ви як і раніше будете їх чути», - сказала Псакі.

19 лютого стало відомо, що Псакі покидає пост офіційного представника Держдепу США у зв'язку з виходом у декрет. Як повідомив представник Білого дому Денис МакДонаф, вона чекає народження дитини в липні. До цього моменту 36-річна Псакі буде займати посаду директора з комунікацій Білого дому. На цій посаді вона змінить Дженніфер Палмер, яка оголосила про свою відставку 5 лютого.

Дженніфер Псакі займає посаду прес-секретаря Держдепартаменту з лютого 2013 року. Раніше вона працювала офіційним представником Білого дому. 

Читайте також: Дмитро Кисельов розповів анекдот про вагітність Джен Псакі (відео)